| | | ruski Рсусский | engleski English Hedera Vita logo
dermamea logo

ANTICELULIT-LIPOLIZA KONCENTROVANI SERUM

Glavni sastojci i način delovanja

ANTICELULIT-LIPOLIZA koncentrovani serum je najnoviji koncept borbe protiv celulita nastao zahvaljujući novom biotehnološkom postupku kojim su izdvojeni delotvorni ksantini iz kofeina poreklom iz zelene kafe.

Skup ksantina, derivata kofeina i sam dobro poznati kofein efikasno razlažu masne depoe, ali i sprečava nastanak novih, blokirajući procese izgradnje kompleksa masti.

Prava koncentracija ksantina je dopunjena novim derivatima poznate lekovite biljke sa dokazanim anti-age svojstvima zeleni čaj (Camellia Synensis) koji deluju kao molekularni sunđer, upijajući slobodne radikale i ciljajući na uzročnike zapalenjskih procesa u tkivu koji su odgovorni za loše stanje kolagena kože koje nastaje tokom formiranja i razvoja celulita.

Tako smo dobili udružene razlagače masti i anti-age faktore, dopunjene mikrokapsulama vitamina E koji i poboljšavaju stanje izgled kože i čine je otpornijom na unutrašnje i spoljašnje promene.

Galati zelenog čaja su poznati i kao faktori poboljšanja stanja krvnih sudova, a ono je uz deponovanje masti i zapalenjske promene jedan od 3 glavna činioca za pojavu celulita.

Dejstvo i način primene

Koncentrovani serum ima dejstva koja potiču od intenzivnog razlaganja masnih depoa, drenaže i detoksikacije, poboljšanja strukture i izgleda kože područja zahvaćenog celulitom. Povećano sagorevanje masti, smanjuje pritisak na okolno tkivo. Nastaje smanjenje obima područja koje se tretira, sprečava se nastanak novih masnih depoa i celulita na tipičnim regijama kao što su jahaće pantalone, butine, zadnjica, ali i ostalim regijama: stomak, listovi, ledja, ruke. Istovremeno dejstvo je na kvalitet kože koja postaje, čvrsta glatka i bolje hidrirana. Hidrantna struktura seruma čini da se brzo upija, ne isušuje. Posebno svojstvo i prednost je da ne greje na koži, no daje blagi unutrašnji osećaj grejanja koji traje što jeste znak sagorevanja masti. Zato je pogodan i za letnje i zimske tretmane. Serum ne masti te nema potrebe za brisanjem posle primene i pakovanja. Miris je ugodan, što doprinosi relaksaciji i prijatnom osećaju, proizvod ne izaziva iritacije, alergije, fotosenzibilizaciju, mutacije.

Način upotrebe: nanositi gel jedan do dva puta dnevno-utrljavanjem u kritična područja, idealno posle pilinga. (Dermamea) Za agresivniji tretman treba uraditi pakovanje folijom. Može se primeniti sa pojačanom fizičkom akativnošću, posle ručne masaže, aparativnih tretmana. Primenjuje se i s infracrvenim ćebetom. Rezultati su vidljivi nakon 7-15 dana zavisno od regije. Samo za spoljnu upotrebu.
Ne sadrži parebene, mineralna i silikonska ulja.